X

Audible Trade

Audible allows users to send audible books to other users.
You can only receive a book once per audible account.

Check out the free trial month, if you don't have an audible account yet

Also remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer yours as well.

Book Trade

Please remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer many books yourself as well.

Not enough tokens

I'm sorry but you do not have enough tokens to the trade, yet. Please trade your books with others first in order to request this book.

Request Book for Free

Mirasçılar İçin Bir Toka (Kız Kardeşler İçin Taht—Sekizinci Kitap)

From Morgan Rice

Book Informations

  • Released: 2022-05-04
  • Pages: 250
  • Language: tr
  • ISBN-10:1094361488
  • ISBN-13:9781094361482

Beschreibung

“Morgan Rice'ın hayal gücü sınırsızdır. Öncekiler kadar eğlenceli olmayı vaat eden bir diğer dizide KARDEŞLER İÇİN BİR TAHTA, yetimhanenin acımasız ve zorlu dünyasında hayatta kalma mücadelesi veren iki yetim kız kardeşin (Sophia ve Kate) hikayesini bizlere sunuyor. Anında bir başarı.” --Kitaplar ve Film İncelemeleri (Roberto Mattos) Morgan Rice'ın yeni 1 Numaralı En Çok Satan epik fantezi serisi! MIRASÇILAR İÇIN BIR TOKA'de (Kiz Kardeşler İçin Taht—Sekiz Kitap) Sophia, Kate ve Lucas sonunda aileleriyle tanışırlar. Onlar kim? Neden sürgündeydiler? Ve kimlikleri hakkında onlar için hangi gizli mesajı tutabilirler? Bu arada, Kargaların Efendisi Ashton'ı mahveder, Stonehome tehlikededir ve Sebastian, Violet'i güvenli bir yere götürmenin bir yolunu bulmalıdır. Sophie, Kate ve Lucas onları kurtarmak için zamanında geri dönecek mi? Hiç dönecekler mi? MIRASLAR İÇIN BIR TOKA (Kiz Kardeşler İçin Taht—Yedi Kitap) aşk, kalp kırıklığı, trajedi, aksiyon, macera, sihir, kılıçlar, büyücülük, ejderhalar, kader ve yürek hoplatan bir gerilimle dolu, göz kamaştırıcı yeni bir fantezi serisinin 7. kitabı. Bir sayfa çevirici, sizi aşık edecek karakterlerle ve asla unutamayacağınız bir dünyayla dolu. “[KARDEŞLER İÇİN BİR TAHTA], yalnızca genç yetişkinleri değil, güçlü dostluklar ve düşmanlar tarafından körüklenen destansı hikayeler arayan yetişkin fantazi hayranlarını tamamen dahil etmek için cesur kahramanların ve zorlu koşulların bir kombinasyonunu üretecek bir dizi için güçlü bir açılış. ” --Midwest Kitap İncelemesi (Diane Donovan)

Rate/Setting




12345678910




Offers


Only Offers/Searches from registered users with name will be displayed. Set up a name here to see your offers.



I offer this book:



(Please add a loction in your profil for pickup)



E-Books can only be shared by the right owners (autors/publisher).





Book-Sharing 2024 - Impressum | Datenschutz