X

Audible Trade

Audible allows users to send audible books to other users.
You can only receive a book once per audible account.

Check out the free trial month, if you don't have an audible account yet

Also remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer yours as well.

Book Trade

Please remeber "sharing is caring". People are more likely to share there books with you if you offer many books yourself as well.

Not enough tokens

I'm sorry but you do not have enough tokens to the trade, yet. Please trade your books with others first in order to request this book.

Request Book for Free

Ejderhaların Kalkanı (Sihirbazlar Çağı—Yedinci Kitap)

From Morgan Rice

Book Informations

  • Released: 2022-05-04
  • Pages: 250
  • Language: tr
  • ISBN-10:1094361550
  • ISBN-13:9781094361550

Beschreibung

“Anında başarı için tüm malzemelere sahip: entrikalar, karşı entrikalar, gizem, cesur şövalyeler ve kırık kalpler, aldatma ve ihanetle dolu çiçek açan ilişkiler. Sizi saatlerce eğlendirecek ve her yaştan insanı tatmin edecek. Tüm fantastik okuyucuların kalıcı kütüphanesi için önerilir.” --Kitaplar ve Film İncelemeleri, Roberto Mattos (yeniden Büyücünün Yüzüğü) “Olağanüstü bir şeyin başlangıcı orada.” --San Francisco Kitap İncelemesi (Yeniden A Quest of Heroes) A Quest of Heroes'un (1.300'den fazla beş yıldızlı inceleme) yazarı 1 numaralı çok satan Morgan Rice'tan şaşırtıcı derecede yeni bir fantezi serisi geliyor. EJDERHA KALKANI, çok satan yazar Morgan Rice'ın en çok satan düzinelerce beş yıldızlı incelemeyle 1 numaralı kitap olan 1 numaralı kitapla (THRONE OF DRAGONS) başlayan yeni epik fantezi serisi Age of the Sorcerers'ın 7. kitabıdır ve ücretsiz olarak indirilebilir. ! Ejderhaların Kalkanı'nda (Age of the Sorcerers—Yedi Kitap) Lenore, parçalanmış bir krallığı restore etmeye çalışmalıdır. Gizli düşmanlar onu çevreler, hepsi güç için yarışırken, Güney'de gizemli yeni bir düşman yükselir ve Erin'in onu durdurmak için kader bir göreve gönderilmesini gerektirir. Bu arada, Nerra ve ejderhaları intikam için susamışken, Lenore Devin ile yeniden bir araya gelmeyi çok istiyor ama trajik bir bükülme tüm planlarını alt üst edebilir. BÜYÜCÜLER YAŞI aşk, tutku ve kardeş rekabetinin destansı bir bilgeliğini örüyor; haydutlar ve gizli hazine; keşişler ve savaşçılar; şeref ve şan ve ihanet, kader ve kader. Erken saatlere kadar elinizden bırakamayacağınız, sizi başka bir dünyaya taşıyacak ve asla unutamayacağınız karakterlere aşık olmanızı sağlayacak bir masal. Her yaşa ve cinsiyete hitap ediyor. 8. Kitap da mevcut! “Canlı bir fantezi…. Destansı bir genç yetişkin dizisi olmayı vaat edenlerin yalnızca başlangıcı.” --Midwest Kitap İncelemesi (Yeniden A Quest of Heroes) “Aksiyon dolu…. Rice'ın kalemi sağlam ve öncül merak uyandırıyor.” --Publishers Weekly (yeniden A Quest of Heroes)

Rate/Setting




12345678910




Offers


Only Offers/Searches from registered users with name will be displayed. Set up a name here to see your offers.



I offer this book:



(Please add a loction in your profil for pickup)



E-Books can only be shared by the right owners (autors/publisher).





Book-Sharing 2024 - Impressum | Datenschutz